Deb de Leau Tattoos 2020-2022

KvK 78116635

Leuk dat je interesse hebt om door mij getatoeëerd te worden. Wie ik ben, kun je wel afleiden aan het menu op deze site. Over specifiek mijn tattoowerk in een notendop; Ik ben in Delft in 2014 begonnen met tatoeëren. Daarna heb ik gewerkt in Spakenburg en in Hilversum. In 2018 ben ik er tijdelijk mee gestopt. In 2020 was vervolgens mijn herstart in de studio waar ik nog steeds werk in Nieuwegein. 

Om een idee te krijgen van wat ik doe, kun je een selectie van mijn oude werk hier vinden en een selectie van recent werk op Instagram @debdeleautattoos . Via Google kun je mijn bedrijfspagina vinden onder Deb de Leau Tattoos waar ook reviews te vinden zijn van mijn klanten.

Heb je naar aanleiding van de reviews en het zien van mijn werk interesse om door mij getatoeëerd te worden, dan hoor ik graag van je. Stuur dan een mail naar dtdeleau@outlook.com  Vermeld daarin je idee, plek op het lichaam en de grootte, eventueel begeleid met 1 of 2 foto's als vertrekpunt (dat ik weet wat je mooi vindt).

NB  Ik tatoeëer geen mensen onder de 21 jaar en geen handen, gezicht/hoofd, geslachtsdelen.. Handig als je ook de volgende informatie doorneemt voordat je contact opneemt. Vooral als dit je eerste tattoo wordt. 

O ja, heb je een foto waarvan het ontwerp exact is, zoals jij het wilt, dan ben ik helaas niet je tatoeëerder. Ik heb er dan niets meer er aan toe te voegen en kopieer niet 'zomaar' andermans werk. Ik zet daarom ook geen hele kleine tattoos meer zoals een woord of teken. Graag ontwerp ik iets voor je in 'mijn handschrift' gebaseerd op wat je toe stuurt. En dan tattoos van een redelijk formaat (liefst handpalm grootte). Bij twijfel, kun je je idee natuurlijk altijd aan me voorleggen.

Mijn werkdagen zijn zaterdag, maandag of dinsdag. Als het nodig is, maken we eerst een afspraak voor een kennismaking, wat een intake kan worden. Dit gesprek is vrijblijvend. Tijdens deze kennismaking wordt duidelijk wat de bedoeling is en kan ik het aantal sessies en de prijs aangeven voor je tattoo. Ontwerp- en tekenuren zijn verder inbegrepen. Dus het zit in de prijs van je tattoo (naast de tijd voor het zetten).

Borg voor het inplannen van een tattoosessie is 50 euro.. Dit bedrag wordt verrekend met de totaalprijs van je tattoo die je betaalt na de tattoosessie (contant of via een tikkie).  Graag tijdig aangeven als je je sessie wilt verzetten anders ben je je borg kwijt. Bij het annuleren kan ik de borg ook niet retourneren als ik al voor je getekend hebt. (Ik teken minimaal 1 ontwerp, maximaal 3 ontwerpen).

Ik werk in de GGD goedgekeurde studio genaamd Chemistry Tattooing. Adres: Herenstraat 100, Nieuwegein 

Hoop dat de informatie duidelijk was en hoor graag van je!

* D E B *

Deb de Leau